All for Joomla All for Webmasters

Ràpids, creatius, digitals i visuals. Així són els Instagramers i així és el nostre jurat Iger!

El jurat estarà compost per un reconegut membre del fotoperiodisme nacional i internacional; un representant de la comunitat Instagramer de València i una reconeguda fotògrafa d’arquitectura. El Regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, serà el president del jurat amb veu però sense vot en les deliberacions.  El/a  secretari/a de el jurat serà un tècnic del Servei de Comerç i Abastiment, amb veu però sense vot.

Miguel Lorenzo

Miguel Lorenzo

Fotoperiodista professional

Reconegut fotoperiodista de mitjans de comunicació nacionals i internacionals. Membre de la Unió de Periodistes. Reporter gràfic del diari El Periódico de Catalunya. Seleccionat per a exposar en la 25 edició del Festival Visa Pour L´Image (Perpignan, França), un dels festivals de fotoperiodisme més importants del món.

José Luis Lluesma

José Luis Lluesma

@IgersValencia

Periodista. Responsable de la comunitat d’usuaris de Instagram Igers València, la quarta comunitat Iger que es va crear en el món, amb més de 12.800 seguidors.

Mariela Apollonio

Mariela Apollonio

Fotògrafa d'arquitectura

Una de les fotògrafes d’arquitectura més reconegudes en aquest moment a Espanya. Després de cursar Belles arts en la Universitat Politècnica de València, va realitzar Màster de Fotografia Art i Tècnica. El seu treball professional és representat per l’Agència Internacional OTTO ARCHIVE establida a Nova York.

Per a dubtes i més informació, envia un mail a clickalmercat@comercvlc.es