All for Joomla All for Webmasters

Un concurs professional exigeix un jurat d’alt nivell que comprenga i valore de manera multidisciplinària els reportatges i en #ClickAlMercat tenim l’equip perfecte!

El jurat estarà compost per un reconegut membre del fotoperiodisme, per un reconegut periodista cultural i per un catedràtic de la Universitat de València. El Regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana serà president del jurat amb veu però sense vot. El secretari/a de el jurat serà  un tècnic del Servei de Comerç i Abastiment, amb veu però sense vot.

Miguel Lorenzo

Miguel Lorenzo

Fotoperiodista professional

Reconegut fotoperiodista de mitjans de comunicació nacionals i internacionals. Membre de la Unió de Periodistes. Reporter gràfic del diari El Periódico de Catalunya. Seleccionat per a exposar en la 25 edició del Festival Visa Pour L´Image (Perpignan, França), un dels festivals de fotoperiodisme més importants del món.

Antonio Ariño

Antonio Ariño

Vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València

Vicerector de Cultura de la Universitat de València. Catedràtic de Sociologia de la Facultat de Ciències Socials. Llicenciat en Geografia i Història i Doctor en Sociologia per la Universitat de València, especialista en Sociologia de la Cultura.

Eugenio Viñas

Eugenio Viñas

Redactor cap de Cultura de València Plaza

Redactor cap de cultura del diari digital València Plaza. Professor universitari convidat de “Xarxes socials i posicionament vinculat al periodisme” en la Universitat de València i en la universitat Catòlica de València.

Per a dubtes i més informació, envia un mail a clickalmercat@comercvlc.es