All for Joomla All for Webmasters

Què és #ClickAlMercat Professional?

Si eres fotoperiodista o documentalista professional i t’abelleix documentar amb la teua càmera els Mercats Municipals de València, participa en el concurs fotogràfic #ClickAlMercat Professional!

Què es premia i quin és el premi?       

L’objectiu del concurs és redescobrir en imatges els nostres Mercats Municipals. La importància d’aquests en la construcció social d’un barri. Les xarxes i sinergies comercials que estableix, creant un sistema comercial de proximitat per a portar aliments frescos de baixa petjada ecològica. Un Mercat és vida! Es premiarà la capacitat de documentar tota aqueixa vida, la proximitat, el valor del producte fresc…

El teu reportatge fotogràfic podrà ser guanyador d’un premi professional de 2.000€!

¿Com participar?

1 – Inscriu-te a partir del 27 de gener a través del formulari web que trobaràs més a baix. En aqueix moment, t’acreditarem oficialment com #Clicker per a recórrer els mercats. En la inscripció podràs triar el #Clicker que millor et representa!

2 – Agafa la teua càmera i ix al carrer a fotografiar els Mercats Municipals de València. No oblides portar amb tu la teua acreditació sempre!

3 – Envia’ns fins al 22 de febrer el teu reportatge d’entre 10 i 15 fotos a través del formulari de participació que t’indicarem quan t’inscrigues en el concurs.

4 – El 23 de febrer, el nostre #JuratClicker professional valorarà els vostres treballs i triarà a 10 finalistes que s’anunciaran en xarxes socials.

5 – El 6 de març anunciarem qui és el guanyador/a de el concurs en el lliurament de premis oficial!

Descarrega ací les bases des del 24 de gener

Descarrega les bases del concurs en format PDF

Descarregar

Inscripció tancada

Consulta les imatges participants buscant el hashtag #ClickAlMercat

Enviament tancat

La data límit d’entrega de treballs va ser el 22 de febrer de 2017 a les 23:59h. Consulta les imatges participants buscant el hashtag #ClickAlMercat

Per a nosaltres és important que un concurs professional compte amb un jurat d’altura professional i per a açò hem triat un equip de professionals que valorarà els vostres treballs.

Coneix al nostre #JuratClicker Professional!

Per a dubtes i més informació, envia un mail a clickalmercat@comercvlc.es