Què és #ClickAlMercat Instagramer?

Si eres usuari@ de Instagram, tens més de 18 anys i ganes de ser un dels 200 participants en les trobades instagramer de #ClickAlMercat per a conèixer els Mercats Municipals de València, ara pots concursar amb les teues fotos!

Què es premia i quin és el premi?  

L’objectiu del concurs és redescobrir en imatges els nostres Mercats Municipals. La importància d’aquests en la construcció social d’un barri. Les xarxes i sinergies comercials que estableix, creant un sistema comercial de proximitat per a portar aliments frescos de baixa petjada ecològica. Un Mercat és vida! Es premiarà la capacitat de documentar tota aqueixa vida, la proximitat, el valor del producte fresc…

Les dues millors sèries fotogràfiques podran ser guanyadores de quatre premis instagramer de 500€!

¿Com participar?

1.- Segueix al nostre compte @ClickAlMercat, comprova que el teu compte estiga obert i inscriu-te en un dels quatre #ClickerMeetings a partir del 6 de febrer a través del formulari web que trobaràs més a baix. En aqueix moment, t’acreditarem oficialment com #Clicker per a recórrer els mercats! Recorda que solament hi ha 200 places, així que dóna’t pressa a inscriure’t! En la inscripció podràs triar el #Clicker que millor et representa!

2.- Agafa la teua càmera o el teu mòbil, obri bé els ulls i vine-te’n amb nosaltres a recórrer els Mercats Municipals en una de les nostres quatre rutes de mercats! Les rutes, amb un màxim de 50 participants cadascuna, tindran lloc el dia 16, 17, 23 i 24 de febrer. No oblides portar amb tu la teua acreditació sempre!

3.- Publica al teu compte d’Instagram un màxim de 4 sèries fotogràfiques (de 3 o 4 imatges cadascuna) amb els hashtags del concurs. Recorda que es valoraran les sèries i no imatges individuals.

4.- El 2 de març, el nostre #JuratClicker valorarà els vostres treballs i triarà a 10 finalistes que s’anunciaran en xarxes socials.

5.- El 7 de març anunciarem els qui són és els guanyadors/as del concurs al lliurament de premis oficial!

Descarrega les bases

Descarregar

INSCRIU-TE!

INSCRIPCIONS TANCADES

Per a valorar els vostres treballs hem seleccionat a un jurat especialitzat compost per fotògrafs i instagramers amb experiència en xarxes socials.

Vols conèixer-los?

Anem allà!

Per a dubtes i més informació, envia un mail a clickalmercat@astibot.es