Un concurs de fotografia exigeix un jurat d’alt nivell que comprenga i valore de manera multidisciplinària els reportatges i les sèries i en #ClickAlMercat tenim l’equip perfecte!

El jurat estarà compost per una reconeguda instagramer, pel director del màster universitari en fotografia de la Universitat Politècnica de València i per un fotoperiodista de la ciutat de València membre de la Va unir de Periodistes. El Regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana serà president del jurat amb veu però sense vot. El secretari/a de el jurat serà un tècnic del Servei de Comerç i Abastiments, amb veu però sense vot.

Anna Devís

Anna Devís

@anniset

Arquitecta. Amb una fam voraç per la creativitat, va cursar el Màster de Disseny i Il·lustració de la Politècnica de València. Combina ambdues passions en les seues imatges plenes d’humor on els tons pastís mai falten. Les seues fotografies l’han portat a recórrer el món treballant juntament amb Daniel Rueda per a marques com Swatch, Smart o Coca-cola. Tots dos sumen prop de mig milió de seguidors en instagram.

Pep Benlloch

Pep Benlloch

Professor de fotografia i art

Va ser Professor Titular de fotografia en la Facultat de Belles arts de València. Universitat Politècnica de València fins a 2015. Director de el “Master en fotografia” de la Universitat Politècnica de València. Codirector del programa de doctorat “Fotografia i nous mitjans audiovisuals: De l’analògic al digital”. Director del laboratori per a l’estudi dels materials fotogràfics contemporanis. Director de la Galeria Visor des de la seua fundació en 1982 fins a 2009. Comissari d’exposicions i director de seminaris.

Biel Aliño

Biel Aliño

Fotoperiodista professional

Va nàixer a València (Espanya) en 1983. Va estudiar Fotografia Artística en l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València. Va completar els seus estudis de fotografia en tallers impartits per fotògrafs de l’agència Magnum com Bruce Gilden i David Alan Harvey. Va començar treballant com a fotògraf per al setmanal València 7 Dies i el periòdic gratuït Minidiario en 2004. Posterioment, va col·laborar amb diferents mitjans com l’agència EFE, Agence France Presse (AFP), 20 minutos, Levante EMV, Las Provincias, Diari AS, La Razón i La Marea. Actualment desenvolupa el seu treball com a fotoperiodista en l’agència EFE (des del 2006) i en el periòdic El Mundo (des de 2013). Forma part de la comissió executiva de la Unió de Periodistes Valencians des de 2013.

Per a dubtes i més informació, envia un mail a clickalmercat@astibot.es