Què és #ClickAlMercat Reportatge?

Si eres fotoperiodista, documentalista o aficionat a la fototografia de reportatge i t’abelleix documentar amb la teua càmera els Mercats Municipals de València, participa en el concurs de fotografia #ClickAlMercat Reportatge!

Què es premia i quin és el premi?       

L’objectiu del concurs és redescobrir en imatges els nostres Mercats Municipals. La importància d’aquests en la construcció social d’un barri. Les xarxes i sinergies comercials que estableix, creant un sistema comercial de proximitat per a portar aliments frescos de baixa petjada ecològica. Un Mercat és vida! Es premiarà la capacitat de documentar tota aqueixa vida, la proximitat, el valor del producte fresc…

El teu reportatge fotogràfic pot guanyar un premi de 1.000€!

¿Com participar?

1.- Inscriu-te a partir del 6 de febrer a través del formulari web que trobaràs més a baix. En aqueix moment, t’acreditarem oficialment com #Clicker per a recórrer els mercats. En la inscripció podràs triar el #Clicker que millor et representa!

2.- Agafa la teua càmera i ix al carrer a fotografiar els Mercats Municipals de València. No oblides portar amb tu la teua acreditació sempre!

3.- Envia’ns fins al 28 de febrer el teu reportatge d’entre 10 i 15 fotos a través del formulari de participació que t’indicarem quan t’inscrigues en el concurs.

4.- El 2 de març, el nostre #JuratClicker valorarà els vostres treballs i triarà a 10 finalistes que s’anunciaran en xarxes socials.

5.- El 7 de març anunciarem qui és el guanyador/a de el concurs en el lliurament de premis oficial!

Descarrega les bases

Descarregar

INSCRIU-TE!

INSCRIU-TE!

ENVIA ACÍ EL TEU REPORTATGE

ENVIA ACÍ EL TEU REPORTATGE

Per a nosaltres és important que un concurs professional compte amb un jurat d’altura professional i per a açò hem triat un equip de professionals que valorarà els vostres treballs.

Coneix al nostre #JuratClicker 2018!

Per a dubtes i més informació, envia un mail a clickalmercat@astibot.es