Hui coneixeràs quina és la millor hamburguesa d’Espanya! Un total de 20 hamburgueseries de València i del territori nacional competiran per aquest títol a la nostra ciutat. L’estadi Ciutat de València en Orriols acull la nova edició de “The Champions Burguer 2022”. Si eres un amant de les hamburgueses, este esdeveniment gastronòmic no te’l pots perdre. Que visquen les hamburgueses carregades de formatge!

 

The Champions Burguer, el campionat d’Espanya d’hamburgueses més conegut

 

 

El campionat d’hamburgueses més conegut a Espanya té lloc durant dos caps de setmana. Este cap de setmana arranca el primer, comença hui fins al 5 de juny i, el segon tindrà lloc entre els dies 9 i 12 de juny. Tots els dies en horari de 12 a 00 hores.

Durant estos dies podràs degustar 75 hamburgueses diferents acompanyades d’una bona cervesa o refresc. Hi haurà un gran ambient festiu amb molta música, food trucks i diferents activitats. Més de 7.500 m² plens de diversió i bon gust. Atenció! També hi haurà vegetarianes, veganes i sense glútens.

Llocs on menjar una bona hamburguesa a València

 

 

Cuinar una hamburguesa és tot un art i la clau està en la qualitat i en els ingredients. Cadascú té la seua preferida, nosaltres la volem amb molt de formatge. I tu, com la prefereixes?
Mentre t’ho vas pensant, et deixem algunes idees d’on menjar hamburgueses a València.

 

Bufit

 

Bufit està en el cor de València, en ple barri de Ruzafa. Des de 2010 proposen una carta amb excel·lents hamburgueses cuinades en una graella de pedra volcànica. A més, compta amb una carta amb opcions sense glútens. Sens dubte, una de les millors hamburgueses de València. L’establiment es troba al carrer Literat Azorín, 20.

 

Beack & Trotter

 

L’hamburguesa de València de la qual tothom parla. Beack & Trotter compta amb dos locals, un en Cánovas i un altre en El Cabanyal i les seues hamburgueses són 100% americanes.

 

Mediterránea de hamburguesas

 

Si eres un amant de les hamburgueses almenys has de provar estes una vegada en la vida. A nosaltres ens tira la terreta, així que ens quedem amb la «Valenciana»: 150 grams de vedella, samfaina de verdures i allioli gratinat. Per a xuplar-se els dits!

Si el teu és la cuina, és tan fàcil com anar als nostres mercats. Compra la carn en la teua carnisseria preferida, les verdures que vulgues afegir-li en el lloc de fruites i verdures i que no se t’escape passar per la xarcuteria pel formatge. Cuina-la i… Que aprofite!

Ir al contenido