T’estàs plantejant emprendre? No hi ha res millor que obrir el teu propi negoci. Multiplicaràs tots els teus esforços en un projecte propi, administraràs el teu temps i seràs l’ànima creativa d’allò que vulgues dur endavant.

Si et trobes en esta situació, segueix els consells que et donem des de la Regidoria de Comerç de València per a obrir una tenda en 2023.

No te’ls pots perdre!

 

Beneficis d’obrir una tenda física

 

Cada vegada més, els negocis online posen en perill l’obertura de noves tendes físiques. Encara que apostar per la tenda a peu de carrer té molts beneficis.

  • Atenció al client i “desvirtualització” del producte. La forma de vendre en una tenda física sempre és més directa i pròxima. Els teus clients tocaran el producte i se sentiran, en tot moment, assessorats pel seu venedor. En este cas, tu.

 

  • Generaràs major confiança.

 

  • Tindràs menys competència que en una tenda online.

Tips per a obrir una tenda

 

Ara sí, parlem dels 7 consells per a obrir una tenda física este any.

1. Fes un previ estudi de la zona i del negoci

A més de treballar amb l’estil que vols que tinga la tenda i la idea de negoci que vols adoptar, hauràs de tindre en compte la zona on t’agradaria muntar-la, el client que t’agradaria que consumira el teu producte, així com els competidors que tindràs.

2. Busca i escull un local

Una vegada tingues clar el punt anterior, busca un local amb la superfície, la il·luminació i les característiques que t’agradaria que tinguera. El punt més important és que tingues en compte els anys del local. Si es traca d’un local molt vell, és molt probable que a la llarga et done problemes i hages de fer reforma o un canvi d’ubicació.

3. Dissenya l’interior de la tenda

Crea una entrada agradable i un espai ampli i confortable on els teus clients estiguen com a sa casa.

4. Informa’t i posa al dia tots els assumptes legals

Recorda tindre al dia tots els assumptes legals. Dona d’alta l’activitat comercial i informat bé de tot el que has de tindre en regla. El nostre consell és que busques un bon assessor que t’ho puga tramitar tot.

5. Decora la tenda i aprovisiona’t de material informàtic per poder cobrar i dur els comptes bancaris al dia

Decora la tenda al teu gust i en sintonia amb el que vols vendre. A més hauràs de tindre un dispositiu electrònic per enregistrar totes les teues vendes. El més còmode és un ordinador.

6. Busca productes i proveïdors de qualitat

Aposta per productes i proveïdors locals i de qualitat. Estos donaran un bon impuls al teu local.

7. Tingues presència en Internet

Encara que estigues apostant per una tenda física és interessant que la teua marca també estiga present en digital. De quina manera? En xarxes socials i, fins i tot, a través d’un portal web.

Esperem que estos consells t’haguen servit d’ajuda per a crear una nova tenda a València.

Ir al contenido