Es tracta d’un acord al que han arribat per unanimitat la Regidoria de Comerç i els venedors dels mercadets de venda no sedentària sobre els festius que podrán muntar parades en els diferents barris de la ciutat.

Les dos parts han acordat l’autorització de mercats extraordinaris els dies 13 d’abril (Dijous Sant) als barris de Torrefiel i del Cabanyal; el 8 de desembre als barris de Malva-rosa, Benimaclet i Castellar, i els diumenges 8, 17, 24 i 31 de desembre a l’avinguda del Cid, Grau i Benimàmet, en les seues ubicacions habituals dels dimecres.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha destacat la voluntat de diàleg i comunicación que ha imperat entre la regidoria i els venedors, «això ha permés arribar a un acord que ha sigut votat per unanimitat i que reforça l’activitat econòmica dels venedors per a que puguen obtindre uns ingressos extra en dates com les nadalenques, molt Importants per a ells i elles». Es tracta d’un calendari de festius que ha comptat amb el suport de totes les parts.

Les dates d’obertura seran oportunament publicitades a través d’esta pàgina web, i de les nostres xarxes socials.

Ir al contenido