En els últims dies la calor està assotant la costa del mediterrani. Sembla que arrere han quedat les pluges per a donar pas a l’imminent estiu. Terrasses plenes, piscines i platges abarrotades i el teu desig per prendre una beguda fresqueta va en augment. Et sents així? Hui des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València et parlem d’una de les begudes, o millor dit còctels, més coneguts de la nostra zona. Saps de quin t’estem parlant?

De l’Aigua de València! Alguna vegada l’has provada?

Et donem els detalls de com fer-la. El truc, com sempre, està en les taronges.

 

Tot el que has de saber sobre l’Aigua de València

 

Igual que l’orxata valenciana, l’Aigua de València és una de les begudes més típiques i tradicionals de la capital del Túria des dels anys 60. El seu sorgiment en bars i restaurants de la zona va ser gràcies a Constante Gil, un restaurador de València que va elaborar esta original beguda per petició d’uns bascos cansats de beure Aigua de Bilbao. Des de llavors no hem parat de prendre-la!

 

Aprén a elaborar l’Aigua de València

 

Este saborós còctel compta amb un ingredient estrela, les taronges. És ideal per a prendre pel dia, encara que moltes persones el prefereixen a la nit. Siga quan siga, anima’t a provar-ho. T’encantarà! A continuació, et deixem els ingredients que formen esta exquisida i refrescant beguda.

 

Ingredients per a 6 persones

• 400ml de suc de taronja.
• 400ml de cava o xampany.
• 200cl de ginebra.
• 200ml de vodka.
• 100 gr de sucre.

Procés d’elaboració de l’Aigua de València

En tan sols 10 minuts tindràs llest el teu còctel per a sis persones.

Primer hauràs d’elaborar el suc de taronja. Esprem de 6 a 8 taronges per a obtindre aproximadament uns 400ml de suc de taronja. Cola el suc. No voldràs que quede ni rastre de la polpa!
El segon pas consisteix a afegir els altres ingredients al recipient del suc de taronja. Estos són el cava o el xampany, la ginebra, el vodka i el sucre. Mescla-ho tot bé fins que el sucre quede completament dissolt i… Serveix la teua Aigua de València fresqueta!

Ir al contenido