Expojove, Festival de Cors amb nadales, pista de gel, shoppening night o el Mercat de Nadal del Centre són tan sols algunes de les activitats previstes per la Regidoria de Comerç per a la ciutat de València durant la campanya de Nadal.

Una de les que més públic concentra és la pista de gel de la Plaça de l’Ajuntament de la ciutat. Ha quedat inaugurada este divendres, 2 de desembre, i ha estat instal.lada per iniciativa de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, que també ha promogut una Shoppening Night per animar les vendes de Nadal.

D’altra banda, el pròxim dissabte 17 de desembre tindrà lloc un festival de cors de nadales en més de dotze mercats municipals. El certamen començarà a les 12 hores i tindrà com a escenari els mercats d’Algirós, Benicalap, Benimàmet, Cabanyal, Castella, Grao, Jerusalem, Jesús, Mossén Sorell, Natzaret, Rojas Clemente, Russafa i Torrefiel. Una activitat que compta amb el suport de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.

La Regidoria de Comerç participarà també enguany a Expojove amb un stand juntament a Mercavalència. En ell es farà promoció dels mercats municipals, del producte de proximitat i del xicotet comerç.

Quant als Mercats de Nadal, el del Centre s’ha traslladat enguany des de l’Avinguda Baró de Càrcer fins la Plaça del Mercat. L’objectiu de la Regidoria és fer-lo més atractiu, i que els venedors no hagen de desmuntar els seus llocs de venda els dilluns i diumenges, com ocorria fins ara. Al Mercat de Nadal del Cabanyal també s’han facilitat els tràmits administratius.

La Regidoria també facilitarà un Mercat en Benimaclet, sol.licitat per l’Associació de Venedors i Veïns del barri. Pel que fa al Mercat de Nadal de l’Avinguda del Cid, s’ha ampliat a tots els venedors. I en les mateixes dates es podran obrir els Mercats Extraordinaris del Grao i Benimàmet.

A més, la Regidoria de Comerç repartirà, com a iniciativa promocional, als xicotets venedors 40.000 bosses reutilitzables i 2.000 carros de la compra als mercats municipals.

 

Ir al contenido