És el nom de la nova iniciativa de la Regidoria de Comerç. Li diuen «Alimenta’t del Mercat» i l’objectiu és acostar els Mercats Municipals de València als xiquets i xiquetes en edat escolar. Donar a conèixer l’activitat comercial diària i fomentar.la, a més de difondre la importància d’una alimentació saludable i equilibrada al comprar i consumir productes frescos són uns altres dels reptes d’este projecte que està en marxa ja des de inicis del mes de maig.

Els escolars de diferents centres han passat ja pels mercats de Russafa i El Cabanyal, i esta setmana visitaran el Mercat de Torrefiel. Els xiquets i xiquetes, d’entre 9 i 10 anys, visiten el mercat, coneixen la seua història i, acompanyats per les nutricionistes de l’empresa Nuttralia, passen parada per parada completant fitxes informatives sobre els aliments que troben en cadascún d’ells. Després, fan una activitat comuna que resumeix la seua experiència.

Cada escolar s’emporta a casa un Cuadern del Mercat com a ferramenta d’educació alimentària. D’ara endavant, el menut podrà trobar informació de què comprar en cada parada que ha visitat al mercat del seu barri.

Demà, dia 23 de maig, li toca el torn al CEIP Torrefiel, que visitarà el Mercat de Torrefiel, i dimecres ho faran el CEIP Profesor Sanchis Guarner i el CEIP Antonio Machado. Passeu-ho molt bé!

Ací vos deixem unes fotos de l’activitat realitzada estos dies al Mercat de Russafa. Gràcies als amics del mercat per les fotos 🙂

Ir al contenido