Eres un fanàtic dels flams? Hem de confessar-te que per ací hi ha més d’una persona que s’ha declarat addicta a les postres però, més encara als flams. Hui des de la Regidoria de València volem presentar-vos unes noves postres fetes amb taronja, la fruita de nostra terreta i què millor que cuinant un deliciós flam de cafè i taronja.
Si tu també ets un fanàtic o fanàtica dels flams, pren nota. T’encantarà!
Ingredients per a 4 comensals
– 4 ous
– 1 litre de llet
– 2 cullerades per a postres de cafè instantani
– 100 ml. de llet condensada
– 2 taronges
– 4 cullerades de sucre
Recepta flam de cafè i taronja
Ha arribat el moment de posar les mans en la massa!
Bat els ous i barreja’ls amb la llet, el cafè instantani i la llet condensada.
Després d’este pas, dilueix sobre una paella sucre fins que es forme un líquid acolorit. Ja tens llest el caramel! Ara, caramel·litza els motlles i col·loca les taronges en rodanxes fines en el fons.
Agafa la mescla que has preparat en un primer moment de la llet, el cafè instantani i la llet condensada i emplena els motlles de nou. Finalment, fica’ls al forn al bany maria durant 30 minuts a 180 °C i llest per a emplatar.
Pots presentar el flam de moltíssimes formes. T’aconsellem que li poses un fons de melmelada de taronja i un fil de corfa de taronja molt fi. Per a donar-li un toc de color, afegeix-li a la part superior del flam unes fulles d’herba-sana.
Què t’ha semblat esta recepta? Prova a fer-les i etiqueta’ns en xarxes socials. Estem desitjant compartir la teua recepta!