Hui, dijous 5 de maig, arranca l’onzena edició del Festival Cabanyal Íntim a València. Si t’agraden els esdeveniments culturals, és moment de donar suport a la cultura als carrers de la teua ciutat. D’esta manera, també estaràs ajudant als comerços i restaurants del teu barri. Este serà el tàndem perfecte!

Què és el Cabanyal Íntim

El Festival Cabanyal Íntim és un festival urbà, de proximitat i pioner en el territori valencià pel seu format. Estes jornades han sigut organitzades per la companyia Francachela Teatro. Principalment, l’esdeveniment està centrat en les arts escèniques de caràcter íntim, pròxim i experimental.

Tu, la teua família i els teus amics gaudireu d’una àmplia programació de teatre, dansa, cinc contemporani, performance, clown, música, cabaret underground, videoart, poesia dramatitzada i titelles. A més, hi haurà activitats paral·leles gratuïtes per a tots els públics. Entre elles, taules redones, intervencions, visites guiades i projeccions. En definitiva, el Festival Cabanyal Íntim compta amb una àmplia varietat d’activitats per a tots els gustos.

Este esdeveniment se celebra, fins al pròxim 15 de maig, a l’interior de les cases i altres espais singulars del Cabanyal.

 

Inscripcions al Festival Cabanyal Íntim

 

Els espectacles van dirigits a grups reduïts d’espectadors. Per això, cal realitzar una prèvia inscripció a través del següent enllaç. Consulta ací els horaris de tots els esdeveniments que se celebraran durant esta primera quinzena del mes de maig.

El Cabanyal Íntim fa costat al xicotet comerç

Un esdeveniment cultural pot fer costat al comerç local del teu barri o viceversa? Per descomptat! Este és el cas del Festival Cabanyal Íntim. Durant totes estes edicions, els comerços i locals del barri han donat suport a este esdeveniment.

Entre tants comerços, en esta edició participen alguns col·laboradors com la Associació de comerciants del Marítim Martí Grajales (ACIPMAR), el Bar Cabanyal, Bar Work in Progress, Bodega Casa Montaña, Bodega La Peseta, El Mosset del Cabanyal, Festinar, La Mestiza, La Otra Parte, La Paca, La Xarranta, Els Herbetes, Misitio i Sensat.

 

Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament deValència t’animem a participar en esta iniciativa però sense oblidar-te de les tendes del teu barri.

Visita els bars i comerços del barri Cabanyal- Canyamelar!

Ir al contenido