L’edició de primavera del principal festival gastronòmic de València tindrà lloc del 23 de març al 2 d’abril en un total de 50 restaurants de la ciutat, entre ells prestigiosos establiments reconeguts amb Sols Repsol i Estreles Michelin. Cuina Oberta és el certamen gastronòmic, el més important de València, que aposta pel producte de temporada i de proximitat, la sostenibilitat i la qualitat, que són els grans pilars de la gastronomia valenciana.

Els 50 locals de la ciutat participants en la campanya oferiran la millor gastronomia a preu tancat. La campanya compta amb la participació de restaurants amb Estrella Michelin, com Riff,Lienzo, Fierro, La salita o El Poblet. Totes les propostes gastronòmiques d’estos locals i de la resta poden consultar-se al web www.valenciacuinaoberta.com. Per a esta edició s’han preparat menús variats, amb propostes com ara la menestra d’halòfiles, nigiri de tonyina, all i pebre blanc de pinyons, lluç de la Llotja de València i sàlvia, mel urbana timó i llima, mini burguer de figatells, suquet de corbina amb emulsió de safrà, postres artesanes de taronja valenciana de temporada, o bunyol de bonítol-freses de truita.

Tal com s’ha informat des de l’organització, tots els menús gastronòmics d’esta edició de Cuina Oberta estan inspirats en la primavera, amb productes de temporada corresponents als mesos de març i abril que es poden trobar tant als mercats municipals de València com en la Tira de Comptar. Així mateix, les llotges de Cabanyal, del Palmar, el Perellonet i de Pinedo/Natzaret són els espais de referència per als peixos de temporada.

València Cuina Oberta és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de València, a través de Visit València, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i València Turisme.

Ir al contenido