Tens la nevera que fa ressò? Eres de les persones que compra en supermercats o en el mercat del teu barri? Hui, des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València et comptem perquè has de comprar en el mercat de barri i quins beneficis obtindràs.

Vols fer la compra amb nosaltres? Agafa la teua llista que ens anem.

Perquè has de comprar en el mercat del teu barri

 

mercado

 

En els últims anys, sembla que cada vegada estem més conscienciats de realitzar les nostres compres a la botiga de tota la vida o als comerciants del nostre barri. Potser per l’interés que tenim a cuinar i menjar plats més naturals i saludables.

Si fas la compra en el mercat del teu barri obtindràs molts de beneficis a l’instant. Et comptem alguns d’ells:

• Rebràs un tracte més pròxim i personalitzat amb la persona que t’atenga.

• T’assessoraran i aconsellaran segons les teues necessitats. Es quedaran amb tots els teus gustos!

• Menjaràs productes 100% de temporada. És primordial que en el teu dia a dia consumisques productes frescos i de gran qualitat. En el teu mercat de barri renoven diàriament tots els seus aliments.

• Faràs costat al comerç local i seràs partícip de totes les seues ofertes o campanyes especials. Sé el primer a assabentar-te!

• Estalviaràs a final de mes. Afortunadament, en el mercat del teu barri compraràs els productes que realment necessites. Al mateix temps, estaràs contribuint a cura del medi ambient i no malgastaràs un gram de menjar.

• Disminueix l’ús de plàstics! Com? Agafa el teu carret de la compra o bosses de tela.

 

Comprar en els mercats de València, la millor opció

 

Com hauràs pogut observar, realitzar les teues compres en els mercats de València és una gran opció. T’emportaràs a casa aliments de primera qualitat per a totes les teues receptes. Però, a més, contribuiràs a millorar l’economia local.

T’animem que reserves un matí a la setmana per a anar al mercat del teu barri. Segur que no et penedeixes!

Ir al contenido