Recuperar l’essència dels mercats i disfrutar de la seua vida i els seus productes. Eixe és el gran objectiu de la III Edició del Bonic/a Fest, el festival dels mercats municipals de València, que arriba el pròxim dissabte, 15 de setembre, als mercats de la ciutat.

L’esdeveniment inclou actuacions musicals, activitats culturals i, per supost, gastronomia. D’esta forma, es pretén acostar els comerços de proximitat a la ciutadania. La festa gran serà el dissabte 15, a partir de les 20.00 de la vesprada i fins les 00.30. El proper dimarts 11 de setembre es presentarà tota la programació en roda de premsa i se podran visitar els estands dels patrocinadors a la Plaça de l’Ajuntament.

D’altra banda, el dies 11 i 12 de setembre, Mercavalència, ha organitzat el 4t Fòrum de Mercats Municipals de la Comunitat Valenciana, com a prèvia del Bonic/a Fest, on els diferents Mercats del nostyre territori podran compartir experiències.

Una tercer edició que ve precedida dels bons resultats de la primera, vora 50.000 persones i de la segona, vora 60.000 persones que visitaren els mercats en una nit, i que continúa fent de València la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.

El regidor Carlos Galiana, ha explicat que la campanya Bonic/a Fest, impulsada per la regidoria de Comerç amb la col·laboració de diversos patrocinadors, “s’inclou en les accions que du a terme l’Ajuntament per a potenciar els mercats municipals i els comerços de proximitat”.

Esteu atents al programa que penjarem d’ací a no res!!

Ir al contenido