Nous valors i futures promeses del disseny amb possibilitats reals en el negoci de la moda s’han donat cita este cap de setmana al Palau de l’Exposició, per a reflexionar sobre les dificultats de desenvoluplar el seu treball en un sector cada vegada més competitiu. Tots ells coincidixen en la necessitat de consolidar una cita amb la moda a València que els permeta mostrar tota la seua creativitat i donar-se a conèixer.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha recollit eixa sol.licitud i ha anunciat que ‘Catwalk València’ tindrà segona edició i, a més, premiarà el treball del millor dissenyador o dissenyadora. Un premi que reconeixerà el treball del creador o creadora amb més projecció.

«La nostra és una ciutat plena d’artistes. A València tenim creadors i dissenyadors de referència, i és important motivar-los i ajudar-los a mostrar el seu treball. Donar.los suport, en definitiva, des de les institucions perquè puguen connectar amb empresaris i el públic en general», ha assenyalat el regidor.

Palometa Studio Design va obrir la desfilada de divendres, amb una col.lecció fresca, lleugera i molt colorida, amb el clavell com a part principal dels seus estampats. Dissabte de matí va ser el torn de les escoles de disseny EASD i Barreira, que demostraren que hi ha molt de potencial a les seues propostes, que cobrien perfectament des de l’estil més clàssic fins el més innovador. Ja de vesprada, Estudio Savage presentà un interessant workshop sobre les noves tendències al món de la creativitat i els nous llenguatges per connectar amb el públic. A continuació, Andra Cora desfilà amb una posada en escena plena d’elegància, on va mostrar els seus clàssics renovats amb tocs d’avantguarda. Seguidament Jorge Del Buey, que va entusiasmar al públic amb una col.lecció plena de detalls, transparències, brodats i textures delicades amb moviment. Dissabte, Cubero Quesada tancà les desfilades amb les seues propostes de línies rectes, cómodes i plenes de personalitat.

Professionals del món de la moda, la comercialització de producte, la creativitat i el disseny han reflexionat, al mateix temps, sobre la necessitat de donar continuïtat a cites com ‘Catwalk València’, perquè motiven els dissenyadors a presentar les seues novetats.

 Com a convidats a les xarrades: Isabel Cosme, presidenta de Grecotex; Ricardo Fusco, de la firma de moda Sidecar; Carmen Durán, directora i creadora de l’agència de models Carmen Durán Agency; Macarena Sanahuja, directora de Tevian; Alfredo J.Llorens, fotògraf; Dani Gallego, Campió d’Espanya de Perruqueria de Cavallers; Paloma Silla, Periodista experta en protocol i assessoria d’imatge; Alejandro Sáez de la Torre, dissenyador; Tó Campos, consultor de moda; i l’influencer i assessor en elegància Mr.Daqui. Tots ells han manifestat la necessitat de continuar amb ‘Catwalk València’ com una cita per a reflexionar, disfrutar i descobrir nous dissenys i valors en el món de la moda valenciana.

Ir al contenido