El 25 d’octubre és un dia especial en el calendari de València. És un dia en què es festeja al comerç local, un pilar fonamental de la nostra comunitat. Amb motiu d’homenatjar este dia, hui, en el blog la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València, et vam mostrar la importància del comerç local a la nostra ciutat i en les nostres vides.

 

Pertinença i connexió

Els comerços locals són més que simples llocs per a fer compres. Són el cor de la nostra comunitat. En estes botigues i establiments, s’han construït al llarg del temps les relacions entre veïns i comerciants, donant pas a una comunitat connectada i enfortida.

 

Generador d’ocupació

El comerç local és una font fonamental d’ocupació. Dona treball a milers de persones. I, a més, la seua autenticitat crida l’atenció dels turistes, fomentant així el sector turístic de la nostra ciutat. Per este motiu, donar suport al comerç local significa contribuir al creixement econòmic de la nostra comunitat. A més de fomentar la creació d’ocupacions estables.

 

Diversitat i riquesa cultural i històrica

Els comerços locals reflecteixen la diversitat de la nostra ciutat en oferir diferents productes i serveis. Així mateix, permeten veure el nostre patrimoni cultural i històric, reflectint la tradició de la nostra comunitat.


Sostenibilitat

El comerç local es caracteritza per la seua sostenibilitat. Les distàncies curtes entre productors, comerços i consumidors redueixen la petjada ecològica. En donar suport al comerç local, es contribueix a la preservació del medi ambient i al benestar de les futures generacions.

 

Amb motiu de celebrar el Dia del Comerç Local, desde la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València et proposem visitar les nostres botigues i establiments locals perquè pugues enriquir-te de la nostra cultura, història, diversitat i tradició. Però, a més, perquè contribuïsques i dones suport a la prosperitat i el creixement de la nostra comunitat. Junts, construïm un València més fort, vibrant i unida. Feliç Dia del Comerç Local!

Ir al contenido