L’Ajuntament ha encetat les obres de reparació i substitució de la coberta i el sostre del Mercat del Cabanyal. El mercat romandrà tancat durant tot el mes d’agost per poder realitzar esta reparació estructural urgent, que inclourà també una baixada del sostre per tal de millorar l’eficiència energètica de la instal·lació en aprofitar millor l’aire condicionat.

La reparació de la coberta i el sostre del Mercat del Cabanyal es va decidir com a conseqüència de l’auditoria que s’està realitzant per aclarir l’estat dels mercats municipals. L’auditoria, que estan fent els arquitectes municipals, ha detectat problemes estructurals en la coberta de l’edifici, que necessiten d’una intervenció urgent.

El tancament total del mercat durant tot el mes d’agost va ser decidida en el transcurs d’una reunió entre el regidor de Comerç i Mercats, Santiago Ballester, i els venedors del mercat amb l’objectiu de realitzar les obres de forma intensiva i no prolongar-les en el temps.

Santiago Ballester ha avançat que, en estos moments, coincideixen en la zona tres obres, “la reurbanització de l’entorn del mercat, la coberta i la façana i l’enderrocament del fals sostre, que va patir solsides sobre les parades”. Segons el regidor, la reparació del fals sostre “té prevista la finalització el 31 d’agost i, per tant, el mercat romandrà tancat este mes d’agost i esperem que l’u de setembre reòbriga amb estes importants millores, tal i com està planificat”.

Ir al contenido