Este dimarts, en la Fira Hàbitat, es va presentar a la nova Confederació Nacional de Comerços del Moble –Habites Espanya en el primer dia del certamen.
La presidenta de Habites, Gloria Vaquer Beltrán, també la presidenta de Comerç Moble -Comunitat Valenciana, el tresorer Luis Rodríguez de Amubi -País Basc i Javier Bazco de Acomza-Aragó.
Gloria va ressaltar la necessitat de caminar units com a comerços per a continuar creixent i donar el millor servei als clients:

“Arribar junts és el principi. Mantindre’s junts, és el progrés. Treballar junts és l’èxit”- Henry Ford

També va assistir el president European Federation of Furniture Retailers- FENA-Roman Eberharter, qui va insistir en la necessitat que “les petites i grans empreses siguen ecològicament sòlides, socialment acceptables, i econòmicament viables”.

A continuació, va parlar el Conseller d’Economia sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, Sr. D Rafael Climent mostrant el seu suport i satisfacció per l’esforç del sector i del comerç de l’hàbitat per a estar en esta fira, Fira Hàbitat, que és el millor aparador internacional d’un sector productiu, com és el moble.

A partir d’este moment, Habites es marca com a principals objectius, la legítima defensa dels interessos del sector, la participació en tots els òrgans decisoris que contribuïsquen a traçar el futur del comerç de l’hàbitat i convertir-se en el referent empresarial de tot un sector de gran importància al nostre país.

La Confederació és l’antecedent de Fòrum Hàbitat Espanya, una plataforma que durant diversos anys ha defensat els interessos del sector en temps d’especial dificultat, com la pandèmia.
Per això, Habites naix amb vocació d’integrar a tot el sector i es mostra oberta a incorporar a altres associacions autonòmiques, amb esperit obert a qualsevol iniciativa o proposta que siga positiva per a l’acompliment professional del sector de l’hàbitat a Espanya.

Ir al contenido