Visitar l’horta de la mà de Ricard Camarena, una visita guiada pel Mercat Central amb Bernd K. Nöller o gaudir d’un menú «a 4 mans» en un dels restaurants més premium de València. Estes són algunes de les propostes amb les quals desembarca una nova edició del València Culinary Festival.

Del 30 de maig al 12 de juny els valencians i valencianes podran viure de prop com és el treball de productors, xefs i personal de sala a través de diferents activitats programes i menús especials.

Visita guiada pel Mercat Central amb degustació de la mà de Bernd K. Nöller

Este festival compta amb nombroses activitats al voltant de tota la ciutat de València. Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València estem molt orgullosos que també siga present en uns dels mercats de la nostra ciutat, el Mercat Central.

Serà divendres que ve, 3 de juny, a partir de les 9.30 hores. Coneix un dels edificis més emblemàtics de València. Compta amb uns 300 llocs de fruites, carns, peixos, hortalisses, mariscos, etc. Tots ells formen una part rica i variada d’aquest mercat.


En este cas, el xef Estrella Michelín, Bernd K. Nöller et guiarà a través d’un apassionat viatge per la gastronomia mediterrània. Gràcies a ell coneixeràs les millors receptes tradicionals del territori valencià. A més, s’oferirà una degustació de productes locals.

 

El cartell del València Culinary Festival compta amb xefs de diferents parts del món

Durant esta edició, del València Culinary Festival, participaran grans xefs de diferents parts del món per a cuinar amb cuineres i cuiners valencians. Entre ells Ricard Camarena, Luis Valls (El Poblet), Bernd Knoller (RIFF), Begoña Rodrigo (La Saleta), Carito Lourenço i Germán Carrizo (Fierro), Yoshikazu Yanome (Kaido Sushi Bar), Enrique Medina (Apicius), Roberto Lozano (Casa Muntanya), Fran Espí (La Sucursal), Sara Olmedo (Ànima del Temple), Carlos Julián (Ampar), Llisa Negra de Quique Dacosta, Júnior Franc (Paradís Travel), Ostra València i Iván Talens (coctelero Hotel Only You València).

Pots consultar ací el programa del València Culinary Festival.

No t’oblides de passar pel Mercat Central!

Ir al contenido