Algun golós per ací? Si estàs llegint este blog, deixa’ns pensar que eres un golós més en el grup. Hui aprendràs a cuinar amb nosaltres uns deliciosos bunyols de carabassa.
Encara que la temporada de carabasses sol ser d’abril a novembre, ja que és la seua millor època de recol·lecció i consum, en algunes ocasions també podem menjar-les en els mesos de març i desembre. I la veritat és que prendre un xocolate calent amb uns bunyols de carabassa anima a qualsevol persona les vesprades d’hivern. Pren nota i posa’t mans en la massa!

 

Ingredients

 

– 1 kg. de carabassa neta (sense pell ni llavors), rostida o bullida
– 300 gr. de farina
– 30 gr. de rent
– 250 gr. de sucre
– Ratlladura d’una llima
– 2 ous
– Oli d’oliva suau (quantitat abundant fins a cobrir els bunyols)

 

Recepta de bunyols de carabassa per a 4 persones

 

El primer pas per a poder elaborar uns bunyols de carabassa és comprar els ingredients en el mercat del teu barri. Ara ja pots posar-te mans en la massa.

Cou al forn o bull la carabassa i tritura-la. Després, bat els ous i mescla’ls amb el sucre.

El següent pas és desfer el rent en un got d’aigua tèbia. Afig-lo a la mescla, juntament amb la farina i la ratlladura de llima i pasta’l bé. Deixa la massa reposant durant una hora, aproximadament.

Calfa bé l’oli i deposita els bunyols, fets a mà o amb motle. Tingues en compte que has de fregir-los per les dos parts. Col·loca’ls en un paper de cuina perquè absorbisquen l’excés d’oli i serveix-los amb un poc de sucre per damunt o en un plat al costat, perquè cadascú es pose la quantitat que desitge.

Si els combines amb un gotet de xocolate calent, seran la combinació perfecta!

Ir al contenido