Si calguera destacar algun barri de València que anara renovant-se, però que mantinguera al seu torn tota la seua essència, seria necessari parlar de Arrancapins. Hui, en blog de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València, et guiem per una zona exclusiva i esplèndida que mai envelleix. Acompanya’ns!

 


On se situa i com és el barri d’Arrancapins?

 

El barri de Arrancapins s’articula entorn de dos eixos, el Mercat de Abastos i la Plaça Pintor Segrelles. La seua localització s’instal·la entre la Gran Via Fernando el Catòlic i Pérez Galdós, per la qual cosa resulta molt pròxim a totes les zones centrals de València, com Russafa, Ciutat Vella o Ensanche.

Esta zona destaca per la seua exclusivitat. No existeix un turisme massiu, però sí una gran oferta de botigues i bars de tota la vida. Cal assenyalar que, en els últims anys, el barri s’està dirigint cap a una transició a causa de l’arribada dels joves, però sense arribar a perdre la seua pròpia essència.

 

Què veure en Arrancapins?

 

Bars i restaurants de tota la vida

La major experiència i tradició gastronòmica de València s’instaura en este barri. Ací, és possible trobar bars i restaurants de tota la vida assequibles i deliciosos. Et recomanem visitar el bar Rausell per a provar una de les millors braves de la ciutat.

També pots gaudir de múltiples terrasses al sol i de la millor rebosteria, com la pastisseria Dulce de Leche.

 

Edificis històrics

Este barri es caracteritza per la presència d’edificis històrics i senyorials. Cal destacar la Finca Roja del Carrer Jesús, un espai residencial que s’ha convertit en tot un símbol de València.

L’edifici, construït entre 1929 i 1933, va ser concebut com un projecte d’habitatges socials. Té a l’Escola d’Amsterdam com a referent arquitectònic, a causa del seu estil holandés, amb la rajola roja com a element diferencial i el seu tint d’arquitectura modernista. El seu arquitecte va ser Enrique Viedma, qui va proposar 14 patis i 378 habitatges d’uns 100 metres quadrats cadascuna.

 

Sales d’oci

Arrancapins compta amb diferents sales d’oci, des de les més antigues fins a les més noves.

Pots eixir a prendre una copa per una gran quantitat de pubs, des de tranquils, moderns, de salsa fins als més roquers.

 


Molta vida i tranquil·litat

En esta zona pots trobar vida pertot arreu. Sempre hi ha gent pel carrer. Malgrat això, manté la seua discreció, la qual cosa fa d’aquest barri un lloc perfecte per a aconseguir tranquil·litat.

No hi ha dubte que el barri d’Arrancapins té la mescla que necessita tota ciutat, diversió, tranquil·litat i exclusivitat. Des de la Regidoria de Comerç de València et recomanem visitar-ho i que ens expliques què t’ha semblat. No et penediràs!

Ir al contenido