El barri del Pla del Remei és un lloc caracteritzat per un estil elegant, senyorial i modernista. A més de les seues botigues i diverses activitats per fer. Hui, en el blog de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València, t’oferim una guia per esta impressionant zona de la capital valenciana.

 

Com és el barri del Pla del Remei?

El Pla del Remei és un xicotet barri pertanyent al districte d’Eixample. Se situa en el centre de ciutat, delimitat per dues de les vies més importants de València, el carrer Colón i la Gran Via Marqués del Túria.


Què veure en el barri del Pla del Remei?


Impressionant arquitectura

El Pla del Remei destaca per la gran quantitat d’impressionants edificis nobles residencials de principis de segle. Pots trobar façanes clàssiques i apreciar els seus xicotets i elaborats detalls que reflecteixen els diferents estils arquitectònics de la ciutat.

 

Varietat de botigues

En aquest barri pots trobar una gran quantitat de botigues variades. Des d’alta gamma fins a comerços minoristes amb preus econòmics. Trobaràs tot el que cerques al preu que desitges!


Gastronomia tradicional

El Pla del Remei és un lloc ideal per a tu si t’agrada gaudir del menjar tradicional de València. Hi ha restaurants i bars de tota la vida on degustar plats i tapes valencianes tradicionals.

 

Proximitat amb altres zones

En estar situat en ple centre de València, des d’este barri pots anar caminant a qualsevol lloc o zona de la ciutat. No pot tindre millor ubicació!

 

Mercat Colón

En el Pla del Remei trobaràs el Mercat de Cólon, un lloc amb un gran ambient tant en el seu interior com a les seues terrasses. Ací pots trobar molts llocs de moda per a menjar i beure. A més, et sorprendrà la increïble arquitectura del seu edifici.

 

Gaudir d’estos llocs en ple centre de València no té preu. Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València, et convidem a visitar este barri i ens expliques què t’ha semblat. No et penediràs!

Ir al contenido