Encara no t’has assabentat? A partir d’ara podràs conèixer la nostra ciutat a través de l’àudio! Et preguntaràs de quina manera. Mitjançant una col·lecció de pòdcast.

24 pòdcast per descobrir llocs emblemàtics de València

L’Ajuntament de València, a través de Visit València, ha dut a terme la iniciativa “València, una ciutat per a passejar”, una col·lecció de 24 pòdcast que tenen un únic objectiu: donar a conèixer llocs d’interès de la ciutat que no figuren en les guies turístiques.

Este projecte posa en valor el patrimoni cultural, històric i artístic de la nostra ciutat, en diversos punts amb encant que poden gaudir  no sols els turistes sinó també els valencians i les valencianes.

Anècdotes, història i tradició de la mà de diferents locutors. Entre ells, Luis López, María José Aledón, l’humorista Eugeni Alemany, la corredora Gema Payà, el dissenyador Adrián Salvador, la coctelera Vanesa Pérez, el pastisser Salvador Pla o el músic de Seguridad Social, José Manuel Casañ.

Cada capítol està centrat en una zona de la ciutat. Així descobriràs els barris del Cabanyal- el Canyamelar, el Grau, Velluters, Benicalap, Ciutat Vella, Russafa, l’Alameda, el Jardí del Turia, el Parc Central, la Gran Via, Blasco Ibañez, l’Albufera, l’Eixample, Patraix, la Ciutat de les Arts i les Ciències, els campus universitaris i la Malva-rosa, el Carme, arrancapins, Pinedo i el Saler, Extramurs, Montolivet i la Punta, Morverdre i Marxalenes, i Campanar.

On es poden escoltar els episodis dels pòdcasts?

Els episodis els trobaràs a les plataformes de Spotify, Ivoox i Google Podcast. Però, a més, els podràs descarregar a través de Visit València.

Des de la Regidoria de Comerç t’animem a escoltar estos interessants capítols, t’encantarà descobrir nous racons de València que mai has vist.

Ir al contenido