És la nova campanya de Nadal que promou la Regidoria de Comerç, li diuen ‘Dóna-li bola al teu barri’ i l’objectiu és promoure i dinamitzar el comerç als barris de València. 

Com? És molt senzill. Una bola de neu gegant recorrerà els barris de la ciutat, perquè les persones que compren al comerç de la zona puguen fer-se fotos dins de la bola, presentant el tiquet de compra.

“D’esta forma, volem donar suport al xicotet comerç, als mercats municipals i als extraordinaris, perquè entre un 30 i 40 per cent dels ingressos del comerç de la ciutat es produeix a Nadal», així ho ha explicat el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

La campanya ha començat hui al barri d’Algirós, i es podrà gaudir a 20 emplaçaments comercials de la ciutat. Després, les fotografies es pujaran a la pàgina web de la Regidoria de Comerç (https://comercvlc.es) perquè es puguen descarregar.

Els valencians i les valencianes es podran fotografiar a la bola de neu gegant des de hui fins al 23 de desembre, del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener. Se situarà a mercats municipals i de venda no sedentària. “València té una oferta comercial, cultural i turística suficient perquè la gent es quede ací este Nadal”, ha dit Galiana.

Este és l’itinerari que seguirà la bola de neu gegant. Apunteu!

A més, el regidor també ha recordat algunes de les atraccions que fan les associacions de comerciants, com ara la pista de gel a la plaça de l’Ajuntament o la fira d’artesania Arteval a la plaça de la Reina. Galiana també ha destacat la participació de la Regidoria de Comerç a Expojove, que enguany està dedicat a l’alimentació. “Un Nadal molt atractiu perquè la gent gaudisca de València i compre a la ciutat”, ha dit el regidor.

Ir al contenido