Ja han arrancat les obres del mercat d’agroalimentació de Castellar- L’Oliveral. Este es convertirà en el primer mercat ecològic de València i s’espera que les obres estiguen acabades en un termini de 9 mesos, segons el contracte d’execució d’estes obres.

El mercat de Castellar- L’Oliveral promourà la comercialització de productes de quilòmetre zero

 

Este nou espai municipal, que ocuparà més de 2.000m² de la plaça de la Figuereta, contarà amb una zona coberta en forma de plaça multiús que disposarà d’espais que permetran acollir diferents actes i celebracions. A més, també comptarà amb zones de descans, jocs infantils i de trobada.

Amb este nou mercat, es pretén promoure la comercialització dels productes de quilòmetre zero, amb productes portats directament pels agricultors des dels seus camps. D’esta manera, es donarà molt més suport al sector eco-agrari i a l’economia de proximitat.

El mercat de Castellar- L’Oliveral serà el primer de molts mercats ecològics a València

 

El de Castellar no serà l’únic mercat agroecològic amb el qual comptarà València. De fet, es preveu la construcció de tres mercats més. La seva ubicació serà en la plaça de Benimaclet; al carrer Martínez Ferrando en el Pla del Remei; i al carrer Joaquim Benlloch, en el barri de Malilla. La idea és que estos quatre mercats tinguen periodicitat setmanal.

Ir al contenido