El Mercat de Torrefiel ha celebrat este dissabte, 25 de febrer, el seu 30 aniversari amb el barri com a protagonista, perquè precisament van ser els veïns els qui aconseguiren en el seu dia, a través de diverses mobilitzacions, que el solar allotjara el mercat en lloc de l’església que, en principi, estava prevista. Per a commemorar-ho, la Regidoria de Comerç, en col.laboració amb l’Associació de Venedors del Mercat, va programar una jornada plena d’activitats gratuïtes per a tots els públics.

La jornada va començar a les 10 del matí als voltants del Mercat amb actuacions d’animació, xanquers, malabaristes i acròbates de terra. Unes activitats que s’han allargat fins a les 18 hores en funcions de vint minuts cadascuna. Paral.lelament, els més menuts han pogut disfrutar de castells unflables, tallers amb fruites, manualitats i jocs tradicionals.

I mentre açò passava, al carrer es disposava tot per a cuinar una paella per a mil persones, que els assistents han pogut tastar de manera totalment gratuïta.

Una jornada de germanor i de fer barri, per a celebrar els 30 anys de vivències amb el Mercat de Torrefiel com a escenari.

Ir al contenido