A partir del dilluns, 3 d’octubre, i fins al 30 de novembre, València acollirà la campanya dels bons de comerç. O, més ben dit, els ciutadans i ciutadanes de València podran adquirir una targeta de compra a un preu de 50 euros i gastar amb ella fins a 100 euros en productes i serveis en els establiments de la ciutat valenciana adherits a la campanya Bons al Comerç. Els altres 50 euros restants els aportarà el consistori valencià.

Serà esta la teua oportunitat d’avançar les compres nadalenques?

Com adquirisc els bons de comerç?

Els bons es podran adquirir a través de la pàgina web, punxant en compra el teu bo. Qualsevol consumidor major de 16 anys podrà obtindre, associat a un DNI/NIE, un màxim d’un bo per a les compres en els comerços adherits a la campanya.

Per a obtindre el bo, el sol·licitant s’inscriurà en la web de la campanya i abonarà mitjançant targeta bancària a través de la passarel·la de pagament, la meitat del preu del bo desitjat (50 €). Una vegada adquirit el bo, la web l’informarà en un desplegable les diverses oficines que pot anar a recollir el Bo Comerç VLC. El sol·licitant seleccionarà una oficina concreta i se li enviarà un email de manera automàtica indicant quina sucursal de l’entitat bancària col·laboradora amb la present campanya i a partir de quina data podrà recollir el bo.

En el moment que el o la sol·licitant adquirisca este bo, podrà canviar-lo fins al 30 de novembre en els comerços adherits.

Quants comerços participen en la campanya dels bons de comerç?

En esta ocasió, són més de 900 comerços els que s’han unit a esta iniciativa. Entre ells, destaquen totes les temàtiques. Ja siga des d’aparells mèdics i ortopèdics, articles de bricolatge o de viatge, botigues sobre noces i cerimònies, calçat, esport, herbolaris, drogueria i neteja de la llar, imatge i so, indumentària valenciana i molts més.

Des de la Regidoria de Comerç del Ajuntament de València t’aconsellem que consultes el llistat de comerços adherits.

Ir al contenido