Si tens un comerç a València, esta és la teua oportunitat per a inscriure’t en la campanya dels bons de comerç. Des de la Regidoria de València de l’Ajuntament de València hem augmentat fins a 1,6 milions d’euros la quantia destinada en 2022 als Bons al Comerç. En conseqüència, s’ha incrementat també el nombre de bons que s’emetran i es repartiran entre els consumidors que els sol·liciten. Seran un total de 27.882 bons els que es repartiran entre la ciutadania.

El principal objectiu d’esta iniciativa és fomentar el consum en els establiments de proximitat de la ciutat. A més, d’aconseguir pal·liar les conseqüències econòmiques que ha tingut la Covid-19 en este sector, així com ara la crisi energètica i inflacionista que està afectant a tot el territori.

Com puc adherir-me a la campanya dels bons comerç

 

Els comerços que desitgen participar en esta campanya hauran d’inscriure’s des de l’1 de juliol al 31 d’agost, bé a través de l’associació de comerç a la qual pertanyen o mitjançant el formulari que s’ha habilitat per a tal fi. Us deixem, a continuació, l’enllaç, en la qual s’expliquen tots els detalls.

Cal destacar que, enguany, poden participar també les parades dels mercats municipals.

 

Quan podran fer ús dels bons comerç els clients

 

Esta campanya, que es desenvolupa en col·laboració amb Cámara València, es durà a terme entre el 3 d’octubre i el 30 de novembre d’este mateix any. En este cas, els ciutadans podran adquirir una targeta de compra a un preu de 50 euros i gastar amb ella fins a 100 euros en productes i serveis en els establiments de València adherits a la campanya Bons al Comerç. L’Ajuntament aporta els 50 euros restants.

Estos bons s’obtenen en format de targeta bancària a través de la pàgina web de la campanya, i estan associats al número d’identificació de l’usuari (DNI o NIE). En la funda de la targeta s’inclourà un codi QR per a poder descarregar el llistat actualitzat de comerços adherits a la iniciativa.

Ir al contenido