La reducció del deute ha sigut de 187.589,59 euros i és una bona noticia fruït del treball conjunt realitzat per les associacions de mercadets no sedentaris i la Regidoria de Comerç. Així ho ha explicat esta setmana el regidor de Comerç, Carlos Galiana, que s’ha mostrat molt satisfet per esta reducción del deute del 51% amb l’Ajuntament.

El regidor ha agraït la col·laboració de les associacions de mercadets no sedentaris a l’hora d’informar i conscienciar els seus associats en la necessitat d’estar al dia en el pagament de les taxes municipals i ha explicat que continuaran treballant “en esta línia de contacte i diàleg estable entre l’administració local i els mercadets”.

Segons Galiana, estes xifres «signifiquen que hem aconseguit trencar la dinàmica d’acumular deute, cosa que venia produïnt-se durant anys enrere a la ciutat», en referència a les xifres que es va trobar en arribar al càrrec, «per la falta de control, el nul interés i la manca de gestió al si de la Regidoria per part de l’anterior govern del PP». Segons ha explicat el regidor, les diferents reunions mantingudes amb este sector a través del Consell Local de Comerç han sigut determinants.

Galiana, a més, ha recordat que s’ha abaixat un 10% la quota que cal pagar per ajudar els xicotets autònoms de la ciutat de València que tenen un lloc en un mercadet i ha afegit que seran sensibles «als casos concrets de persones que es troben en situació de vulnerabilitat o en situació d’emergència social, casos que estudiem acuradament i treballem en col·laboració amb la regidoria de Servicis Socials, si és necessari”.

Ir al contenido