La tardor és una de les quatre estacions de l’any de les zones temperades. Els dies de llum van retallant i sembla que tot s’apaga després de l’estiu. Però, realment, a València no és així. En la capital del Túria gaudiràs d’una tardor d’infart si t’ho muntes bé. Per això, des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València volem aconsellar-te els millors plans per a gaudir de València a la tardor. Te’ls perdràs?

 

Què fer a València a la tardor?

València no es para ni un segon, i menys a la tardor. La Capital Mundial del Disseny té una agenda plena de plans que no et pots perdre per a gaudir-la al màxim. Te’ls expliquem a continuació.

 

1. Cultura, art i música

Octubre és el mes de la música, del color, del circ, de l’espectacle i del moviment. Per això cada cap de setmana es pot gaudir d’espectacles de dansa, teatre, música i tot tipus d’activitats d’oci i culturals de manera gratuïta.

 

2. La ciutat de les Arts i les Ciències es converteix en l’univers Star Wars

Si eres un fanàtic o fanàtica de l’univers Star Wars, estás de sort. La Ciutat de les Arts i les Ciències es convertirà, el pròxim 22 d’octubre, en l’escenari de la major desfilada de personatges de Star Wars.

3. Visita el Parc Gulliver

Encara s’està esperant la data exacta per a conéixer el dia de la reobertura del Parc Gulliver, però sabem que durant este mes d’octubre podràs gaudir com un nan de nou. Qualsevol valencià o valenciana sabrà del que t’estem parlant. Es tracta d’un sorprenent parc que representa el moment en el qual Gulliver arriba a Lil·liput, lloc on els habitants són diminuts, i és lligat pels lilliputienses que temen que el gegant els ataque.

Els més xicotets i els no tan xicotets gaudireu d’un dia entre passadissos, tobogans i amagatalls.

 

4. Viu una posta de sol de somni en l’Albufera

Tanca el teu dia a València amb un passeig amb barca per l’Albufera per a viure un dels millors capvespres de la teua vida, entre les més de 300 ocells que l’habiten.

Vine a València i no deixes escapar esta oportunitat!

Ir al contenido