Lio Calavera i Peter Ruskov són els dos artistes de carrer que s’han estrenat el passat dissabte al Mercat de Mossén Sorell en la iniciativa de la Regidoria que porta per nom «Del Carrer al Plat».

Des de les 11.30 i fins les 13.30 la musica ha sonat a la plaça central del mercat, amenitzant el matí a compradors i venedors.

«Del Carrer al Plat» és l’última campanya encetada per la Regidoria amb l’objectiu de promoure el Mercat de Mossén Sorell i dinamitzar el barri. Es tracta d’una série de xicotets concerts a càrrec de components de l’Associació de Músics i Artistes de Carrer de València que s’han iniciat este dissabte 25 de març i que s’allargaran durant tots els dissabtes del mes d’abril. Seran sis concerts en total que tindran lloc al Mercat de Mossén Sorell en horari comercial, de 11.30 a 13.30.

En total passaran per Mossén Sorell deu músics i dos bandes. Lío Calavera i Peter Ruskov han sigut els primers. Vos deixem la galeria de fotos. El pròxim dissabte 1 d’abril serà el torn de Nel.lo Royner i Daniel Bardon. Vos esperem!

Ir al contenido