Els cuiners Ricard Camarena (Ricard Camarena i Habitual), Begoña Rodrigo (La Salita), Carito Lourenço i Germán Carrizo (Fierro), Luis Valls (Vuelve Carolina i El Poblet), Alejandro García (Casa Montaña), Toni Montoliu (La Barraca de Toni Montoliu), Félix Chaqués (Félix Chaqués), Mar Soler i Alberto Alonso (Dos Estaciones), Roger Julián (Simposio) i César Lopo (Bouet) han visitat hui l’Ajuntament de València, on han estat rebuts per l’alcaldessa, María José Catalá.

L’alcaldessa els ha felicitat pels guardons aconseguits en la Gala Green Guide, que ahir es va celebrar al CaixaForum de la Ciutat de les Ciències.

Els premis We’re Smart Green Guide són els màxims guardons mundials en l’àmbit de la gastronomia sostenible i basada en les verdures. Així, Begoña Rodrigo és la xef vegetariana femenina de l’any. El restaurant Ricard Camarena és el sisé millor restaurant vegetal i el restaurant Fierro, el premi revelació en la modalitat de millors vegetals del món.

A més, als nou restaurants de València que ja havien resultat destacats l’any passat en la guia Green Guide (El Poblet, Habitual, Riff, Saiti, Vuelve Carolina, Bouet i Gallina Negra) s’incorporen enguany Fierro, Lienzo, Casa Montaña, La Barraca de Toni Montoliu, Simposio, Félix Chaqués, Ma Khin Café i Dos Estaciones.

Ir al contenido