Has vist tot el que està preparant el Mercat Rojas Clemente dins de la seua campanya #FemBarri?

#FemBarri forma part del projecte de Responsabilitat Social en el Mercat Rojas Clemente de RS+Pymes i l’Ajuntament de València. En eixe marc s’estan desenvolupant una série d’activitats que, si eres veí de la zona, t’interessen molt.

El próxim dissabte 17 de juny, a les 10:30 hi haurà una Gincana per a tota la familia a càrrec de la Academia la llibreta. Es tracta d’una activitat gratuïta per a tots els públics. Et deixem el cartell perquè no perdes detall 😉

Més endavant, a les 12:00, els artistes urbans presentaran els dos esbossos que han creat a partir de les idees aportades per tots. A partir d’eixe moment, i durant uns dies, es podrà votar i elegir el mural que finalment hi estarà a la façana del mercat. Un projecte d’Art Urbà que naix de Distrito 008, un moviment oci-cultural per a dinamitzar el barri d’Extramurs (precisament amb el codi postal 46008), i l’Ajuntament de València en col.laboració amb el col.lectiu d’artistes urbans XLF. Ací tens el cartell.

El dissabte 1 de juliol, a les 12:00, podràs disfrutar del contacontes «El gat amb botes» a càrrec de la llibreria 35 Formiguetes.

I per acabar, el dissabte 15 de juliol a les 12:00, hi haurà un taller d’estampació de fotografia en botelles de vidre, a càrrec de Moments.

T’animes a vindre el dissabte i a començar esta apassionant aventura de #FemBarri? T’esperem! Ací pots consultar tot el calendari 🙂

 

 

Ir al contenido