Hui, 9 de setembre, finalitzen les obres de remodelació del mercat del Grau de València. Este matí l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, i el regidor de Comerç, Carlos Galiana, han fet acte de presència en l’emblemàtic mercat municipal. Per tant, es donen per finalitzades oficialment les obres d’este mercat.

 

   

Ara s’encetarà el procés per a l’adjudicació de les parades i en uns mesos s’obrirà al públic el mercat del Grau de València. Segons comenta Galiana, «el nou mercat donarà al barri un establiment de primera categoria i serà un autèntic motor econòmic per a la zona. El mercat, a més a més, tindrà un espai per a la ciutadania amb zones verdes i un espai concret per a l’ús del veïnat».

Si vols saber més sobre la rehabilitació del mercat més antic de la ciutat, l’empresa adjudicatària t’ho explica ací.

 

Obres mercat del Grau: rescatem el documental Supervivents

 

 

Com que hui es donen per finalitzades les obres del mercat del Grau de València creiem oportú compartir amb vosaltres un documental que vam gravar fa uns anys amb les últimes persones que treballaren al mercat. En ell, anomenat Supervivents, es fa un repàs sobre este mercat, que tan important ha sigut per a la ciutat, com es posen en valor les qualitats de les persones que atenen les parades dels mercats, així com les característiques dels productes i al cap i a la fi, la relació que es crea amb les persones del barri que compren allí.

Si encara no has tingut l’oportunitat de veure’l et recomanem que ho faces ara.

 

Estem desitjant tornar a veure replet de vida este mercat municipal del Grau de València.

Ir al contenido