Si estàs pensant a emprendre i obrir un negoci este 2023, hi ha diverses idees que et proposem des de la Regidoria de Comerç de València que podrien ser interessants i rendibles.

 

Quins negocis pots obrir este 2023?

 

A continuació, et presentem algunes opcions:


Serveis de salut mental

 

La pandèmia ha afectat la salut mental de moltes persones, la qual cosa ha generat una demanda creixent de serveis de psicologia, teràpia i benestar emocional. Obrir un centre o plataforma d’atenció psicològica podria ser una excel·lent opció per a emprendre.

 

Menjar saludable a domicili

 

Cada vegada més persones busquen opcions saludables i equilibrades per a la seua alimentació diària. Oferir un servei de menjar saludable a domicili pot ser una excel·lent idea de negoci.

 

Consultoria en màrqueting digital

 

El màrqueting digital s’ha tornat essencial per a qualsevol negoci en l’era digital. Si tens coneixements en xarxes socials, SEO, publicitat en línia i estratègies digitals, pots oferir serveis de consultoria en màrqueting digital a altres empreses.

 

Serveis de neteja i desinfecció

 

Amb la pandèmia, la necessitat de neteja i desinfecció s’ha tornat encara més important. Oferir serveis de neteja i desinfecció per a empreses, oficines i llars pot ser una excel·lent opció de negoci.

 


Botigues de productes ecològics i sostenibles

 

Cada vegada més persones es preocupen pel medi ambient i busquen opcions més sostenibles i amigables amb el planeta. Obrir una botiga de productes ecològics i sostenibles pot ser una excel·lent opció per a emprendre.

 

Cotreball i espais de treball compartit

 

Moltes persones treballen de manera remota o freelance, la qual cosa ha generat una demanda creixent d’espais de treball compartit i cotreball. Si tens un espai disponible i pots oferir serveis addicionals com a wifi, impressió i cafeteria, pots obrir un espai de treball compartit.

 

Botiga en línia de productes artesanals

 

Les persones busquen cada vegada més productes artesanals i fets a mà. Si tens habilitats per a la creació de productes artesanals, pots obrir una botiga en línia i oferir els teus productes a un públic ampli.

Estes són només algunes idees de negoci que poden ser interessants per a emprendre en 2023. Recorda que el més important és que tingues una bona planificació, una estratègia de màrqueting i un enfocament a satisfer les necessitats del mercat.

Esperem que et serveixi d’ajuda!

Ir al contenido