El mercat més antic de la ciutat de València, el Mercat del Grau, obri les seues portes per a futurs comerciants.

Després de diversos anys tancat, per a la seua rehabilitació integral, ha arribat el moment de la seua reobertura. Dimecres que ve, 8 de febrer, en horari de 9 a 11 hores i de 16 a 18 hores, les persones interessades en les parades del mercat podran veure les instal·lacions per dins i, sobretot, com han quedat les 4 parades que ja s’han adaptat i que pertanyen a venedors del mercat.

Com seran les parades que hi haurà en el Mercat del Grau?

El nou Mercat del Grau comptarà amb dues parades per a carnisseria, altres dues parades per a la venda de fruites i verdures, una més per a vendre pollastre i ous i una altra per a congelats. No es quedaran enrere la parada de forn pastisseria, la de menjar preparat per a portar, les dues de peixateria i una per a ultramarins delicatessen. A més, el Mercat del Grau disposarà d’una parada per a productes ecològics, una altra per a salaons i una altra per a xarcuteria. S’habilitaran dues parades per al servei de bar o cafeteria i una altra per a la venda de comestibles ultramarins, salaons, olives i adobats i fruits secs. També hi haurà altres dos per a “la tira de comptar”.

El Mercat del Grau serà el primer a obrir a les vesprades

Si treballes als matins ja no serà un problema anar al mercat, perquè el Mercat del Grau també obrirà a les vesprades per a facilitar l’accés a productes de màxima qualitat a la clientela que no pot visitar estes instal·lacions al matí.

 

Quan se subhastaran els llocs del Mercat del Grau?

 

El dilluns, 13 de febrer, a les 10.30 hores, tindrà lloc la subhasta dels llocs d’este mercat, a la Sala de Juntes del Mercat Certral de València.

Si t’interessa una d’estes parades, t’animem, des de la Regidoria de Comerç de València, a participar en les jornades de portes obertes. No te les porto perdre!

Ir al contenido