Bones noticies per a les bosses de cartró reciclat impulsades des de la Regidoria de Comerç per a promocionar el xicotet comerç. La Generalitat Valenciana ha col.laborat, a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en l’actuació promocional destinada al comerç de València amb la realització de 50.000 bosses promocionals dins de les ajudes en matèria de começ destinades a les AFIC 2017.

D’esta forma, les bosses de cartró del xicotet comerç continuaran a les tendes i als carrers, amb l’objectiu de visibilitzar el comerç de barri i de proximitat amb una imatge positiva, pròxima i moderna

Dissenyades per Estudio Menta, les bosses es repartixen entre les diferents associacions de comerciants dels barris d’Orriols, Malva-rosa, Patraix, Benimàmet, Centre Històric, Benimaclet, Marítim, Russafa i Benicalap. A més, la Regidoria també ha repartit bosses entre tots els mercadets extraordinaris de la ciutat.

Este és el segon any que l’Ajuntament posa en marxa esta iniciativa, que s’ha ampliat a tots els barris de la ciutat. “Ajudar al xicotet comerç valencià és una prioritat molt important per a la Regidoria”, ha destacat el regidor Carlos Galiana.

Ir al contenido