En un món totalment globalitzat, resulta essencial mantindre i promoure el comerç local. Una de les maneres de fer-ho és a través dels bons de comerç. Hui, en el blog de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València, t’expliquem què són i la seua importància per a la prosperitat d’una comunitat.

Què són els bons de comerç?

Els bons de comerç són descomptes a la ciutadania per a ser utilitzats en els comerços locals que s’hagen adherit a esta iniciativa de compra. L’objectiu és impulsar el comerç local, oferint als xicotets negocis un nou canal per a dinamitzar vendes i captar nous clients.

 

Beneficis dels bons de comerç

 

Foment de l’ocupació local

Els bons de comerç impulsen al fet que les persones compren en els comerços locals. D’esta manera, es brinda un suport a les petites i mitjanes empreses, generant llocs de treball en la comunitat.

 

Creixement econòmic

En comprar en el comerç local, la comunitat experimenta un desenvolupament econòmic. Es fomenta la inversió, la innovació i el desenvolupament de nous emprenedors.

 

Preservació de la identitat cultural

Els comerços locals venen productes que reflecteixen la cultura i tradició d’una comunitat. En comprar en aquests llocs, es manté la identitat col·lectiva de tota una història en comú.

 

Reducció de l’impacte ambiental

En acudir als comerços locals, s’evita el transport de llargues distàncies, la qual cosa redueix l’impacte de les emissions de carboni. Així mateix, molts dels xicotets negocis s’enfoquen cap a una venda ecològica i sostenible.

 

Enfortiment de la comunitat

En comprar de manera personal i directa, s’estableixen relacions fortes i consolidades entre els veïns d’una comunitat. El suport mutu crea una societat unida i cohesionada.

No hi ha dubte que els bons de comerç ajuden tant al comerç local com a la societat en general. Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València hem llançat bons de comerç per a preservar i impulsar el xicotet comerç de la nostra ciutat. Si necessites més informació, no dubtes amb nosaltres. Estarem encantats d’escoltar-te!

Ir al contenido