El Festival Mar i Jazz se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juny, però les bosses gegants instal.lades per la Regidoria ja es poden vore per diferents punts de la ciutat. Esta iniciaitiva és, segons el regidor Carlos Galiana, fruït «del diàleg continu amb les diferents associacions de comerciants per a fomentar el comerç tradicional i de proximitat de la nostra ciutat«. L’objectiu és atraure persones, potencials clients, al barri Marítim de València i al seu xicotet comerç.

Tot naix de l’èxit de la campanya de Nadal per donar suport al xicotet comerç, amb les bosses gegants repartides per tota la ciutat. Ara, amb esta segona oportunitat, les persones que passen pel centre històric o pels barris del Marítim trobaran bosses gegants, d’uns 400 quilos i 2×2 metres, amb la imatge i la informació de la segona edició del Festival Mar i Jazz organitzat per Acipmar, i que se celebrarà del 16 al 18 de juny al parc de Doctor Lluch del barri del Cabanyal de València.

Són en total set bosses realitzades amb xapa metàl·lica perquè no puguen ser desplaçades. S’han col·locat a l’avinguda del Port (davant de l’edifici del Rellotge); la plaça de la Creu (al barri del Cabanyal); la vorera de la plaça de bous; el pont dels Serrans; la plaça del Tossal; la plaça del Baró de Cortes (davant del mercat de Russafa); i la plaça dels Pinazo (al carrer de Colón).

Esta campanya ha sigut organitzada de la mà de l’Associació de Comerciants del Marítim, Grau Vell, Canyameral, Cabanyal-Cap de França (Acipmar) i del Festival Mar i Jazz.

 

Ir al contenido