Es tracta de les obres de reparació i rehabilitació de la nau de la pescateria del Mercat de Russafa, que s’han adjudicat per un import final de 592.232 euros, el que suposa una baixa del 26,49 per cent respecte a l’import de licitació inicial. Precisament per la quantitat económica, esta és una de les actuacions més importants de la Regidoria de Comerç.

L’objectiu d’estes obres és millorar les condicions actuals del mercat, on les filtracions d’aigua i l’enfonsament de part del paviment a la secció de pescateria han vingut produïnt-se des de 2012. «Per això, és una actuació que portava l’etiqueta d’urgent des d’eixa data», ha explicat el regidor Carlos Galiana. «Des del Govern de la Nau apostem clarament pels Mercats Municipals i, per això, vam iniciar des de zero tot el procediment per dur endavant esta importantíssima actuació que ara es farà realitat”. Unes que obres que està previst que duren 130 dies, des del moment en què entren les màquines a treballar.

Una vegada es realitze la formalització del contracte amb l’empresa, està previst que se celebre una reunió a tres parts entre la regidoria, els pescaters i l’empresa per analitzar conjuntament els detalls tècnics de la intervenció i els terminis per executar les diferents fases de les obres.

Així, d’esta manera, s’afronta un reforçament “de gran envergadura” per a l’estructura d’este mercat municipal, i s’aclareix qualsevol risc d’una afecció més seriosa.

Ir al contenido