El regidor de Comerç, Carlos Galiana, s’ha mostrat molt satisfet que siga precisament la Regidoria de Comerç qui done el tret d’eixida a l’Estratègia de Desenvolupament Urbà i Sostenible (EDUSI) que permetrà revitalitzar i rehabilitar El Cabanyal-Canyamelar. I ho farà gràcies a les obres d’instal.lació d’un sistema de climatització que millore el funcionament del mercat. Una obra que beneficiarà tant als treballadors com als clients.

L’actuació ve motivada perquè els equips que hi ha actualment funcionen a través del refrigerant R22, un gas fluorat que no es pot recarregar ni manipular des de l’1 de gener de 2015 per tractar-se d’un gas altament contaminant. Amb la seua substitució per unes unitats més avançades s’elimina l’element tòxic, ja que disposen d’una bomba de calor tipo Roof-Top amb gas R-410A, un refrigerant d’alta seguretat no tòxic.

En este sentit, la Regidoria ha invertit 203.287 euros en la retirada d’estos equips i la seua substitució per les noves unitats. A més, i de manera complementària, també se substituiran les actuals escales d’accés per al manteniment dels equips de climatització per unes escales i plataformes metàliques que permetran un accés més senzill als equips

Durant el temps que duren les obres, el Mercat del Cabanyal podrà continuar treballant amb total normalitat, ja que les actuacions es faran durant les hores en les quals el mercat no estiga funcionant.

Ir al contenido