• Segons la regidora d’Ocupació i Formació, Paula Llobet, “amb esta nova oferta d’anglés per al sector de l’hostaleria es pretén donar resposta a les necessitats d’ocupadors i personal en cerca d’ocupació, adequant necessitats i oferta formativa en un sector tan rellevant a la nostra ciutat”
  • Els cursos, amb continguts específics per a este sector productiu, aborden diferents situacions habituals en la cafeteria, el restaurant, servicis en interiors i en l’exterior, el menú i la comanda o gestió de reserves
  • La formació s’impartix en la modalitat en línia i tenen una duració estimada d’estudi de 80 hores. Els cursos són totalment gratuïts.

L’Ajuntament de València, a través del Servici d’Ocupació, ha posat en marxa una nova oferta de cursos d’anglés per a hostaleria. Així ho ha explicat la regidora d’Ocupació i Formació, Paula Llobet, qui ha afirmat que “el nou programa té com a finalitat millorar el nivell de competència lingüística de les persones demandants d’ocupació o treballadors en actiu, reduir el seu desajustament formatiu i dotar d’eines per a potenciar els seus recurs personals”.

Els cursos s’oferixen en el marc del Programa formatiu per a la millora de l’ocupabilitat i la formació contínua. “Amb esta nova oferta d’anglés donem resposta a una necessitat traslladada pel sector, a través de la Federació d’Hostaleria, per tal d’adequar les necessitats d’ocupadors i personal ocupable, adequant necessitats i oferta formativa en un sector tan rellevant a la nostra ciutat”, ha assegurat Llobet.

Els cursos, amb continguts específics per a este sector productiu, aborden diferents situacions habituals en la cafeteria, el restaurant, servicis en interiors i en l’exterior, el menú i la comanda o gestió de reserves.

“Tota la informació per a apuntar-se estarà disponible en la finestreta única que estem posant en marxa”, ha assenyalat la regidora. La formació s’impartix en la modalitat en línia i tenen una duració estimada d’estudi de 80 hores. Els cursos són totalment gratuïts i el nombre de places està limitat a 20 participants. Després de la realització del curs, l’alumnat rep un diploma acreditatiu de la formació rebuda.

Les dates dels cursos, que tindran lloc en l’últim trimestre de 2023, són el 16 d’octubre, 30 d’octubre, 13 de novembre, 27 de novembre i 11 de desembre i com a únic requisit se sol·licita estar empadronat o empadronada a la ciutat de València.

A més, esta oferta es complementa amb cursos d’anglés general de diferents nivells i altres cursos d’anglés comercial i turístic més orientats a la comercialització en anglés de servicis turístics, la prestació d’informació turística en anglés o l’atenció al client. D’este últim bloc està previst realitzar 10 cursos més entre 2023 i 2024.

Ir al contenido