• La regidora Cecilia Herrero ha subratllat l’aposta pels qui han iniciat la seua activitat l’últim any, per les empreses que contracten nous empleats a jornada completa, i pels qui contracten col·lectius fora del mercat laboral
  • L’ajuntament es compromet a subvencionar el 100% de les despeses subvencionables presentades i correctament justificats
  • La Junta de Govern ha aprovat hui la concessió de les ajudes corresponents a este exercici

La Junta de Govern Local ha aprovat este divendres donar suport a l’activitat emprenedora a la ciutat mitjançant el suport a les empreses beneficiàries del programa de subvencions municipals Pre-Seed 2023. Es tracta d’un total de deu noves iniciatives d’emprenedoria, amb les quals es resol la convocatòria corresponent a l’exercici 2023 d’esta línia d’ajudes. Es un programa de subvencions destinades a secundar, incentivar i potenciar el desenvolupament d’startups en la seua etapa inicial per tal que puguen evolucionar i impulsar els seus projectes des que estos van arrancar com a idees en el seu moment.

Tal com ha explicat la regidora d’Emprenedoria, Cecilia Herrero, “el grup Vox a l’Ajuntament de València va del bracet de tots aquells que decidisquen obrir-se un futur a través de l’emprenedoria”. “Hui els hem donat el suport necessari perquè el seu esforç no siga debades i tiren endavant amb les seues idees a través de noves empreses”. Les empreses que han sigut seleccionades per a rebre les ajudes són: Grup Impacte Planificació Urbana S.L, Rentastic S.L, Belongapp S.L, Ebhealth3 S.L, Yourentajlat S.L, Verazial Labs S.L, Energis Blind S.L, Imura Coop.V, Valua Arts&Crafts S.L, i Eclekte Coop.V.

“Els brindarem les ajudes que altres administracions els neguen o els restringixen”, ha subratllat Cecilia Herrero, qui ha destacat “l’aposta per aquells que han iniciat la seua activitat durant l’últim any, per aquelles empreses que contracten nous empleats a jornada completa i per aquelles que contracten col·lectius que estadísticament estan ‘fora del mercat’ i tenen un difícil accés al mercat laboral”.

Mitjançant la convocatòria aprovada, l’ajuntament es compromet a subvencionar el 100% de les despeses subvencionables presentades i correctament justificades fins a un màxim de 15.000€ per cada entitat sol·licitant que reunisca els requisits de la convocatòria.

La convocatòria contempla tres programes específics: La subvenció Emprén, destinada a donar suport en els inicis de l’activitat a persones que hagen emprés recentment en el terme municipal de València; la subvenció Empra, dirigida a afavorir la contractació indefinida de persones a jornada completa en el terme municipal de València; i el programa Ocupa Dona Plus, destinat a afavorir la contractació indefinida de dones de 45 o més anys a jornada completa en el terme municipal de València. Totes estes ajudes són compatibles amb altres ajudes, subvencions, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat o objecte, procedents de qualsevol administració o ens privats o públics, nacionals, de la Unió Europea o d’organismes internacionals.

Ir al contenido