L’Ajuntament té en marxa l’adjudicació de les obres per instal·lar una consigna frigorífica al mercat del Cabanyal. La nova consigna, on es guardaran les compres fetes per internet o per telèfon i que inclou també un punt d’arreplegada, estarà obert de vesprada i permetrà ampliar els horaris d’atenció als clients del mercat. Es tracta d’una intervenció que eix a contractació per 305.800 euros.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha explicat que “amb esta intervenció ampliem les possibilitats de compra en el mercat del Cabanyal i facilitem als clients i clientes poder comprar ací el producte fresc i de proximitat ja que ampliem l’horari del recinte de manera molt significativa”. A més, el regidor ha dit que “des de la Regidoria de Comerç apostem per la innovació en els nostres mercats municipals i per la continua reinvenció d’estos espais”. El mercat del Cabanyal duu més de 63 anys en actiu i és el segon mercat municipal que més venda té després del Mercat Central.

A més, al passadís situat a l’ala esquerra, dedicat al peix però actualment en desús, s’ubicaran els nous lavabos del mercat i una sala multifuncional, un espai d’ús flexible per a jornades, presentacions, promocions comercials, exposicions, actes públics, esdeveniments o la instal·lació de màquines de vending.

El punt d’arreplegada de la venda telefònica o telemàtica, amb horari vespertí, estarà connectat a l’exterior a través del carrer de Martí Grajales, tindrà una superfície de 23,38 metres quadrats i inclourà la consigna frigorífica i un espai per a la preparació de les comandes a domicili.

El cost de la intervenció està finançat al 50% pels fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) i les obres tindran una durada de tres mesos des de la seua adjudicació a l’empresa guanyadora de la licitació. Els treballs es realitzaran sense afectar l’activitat comercial del recinte durant el seu horari d’atenció al públic. Esta actuació es suma a la també prevista de la rehabilitació de les façanes i la coberta del mercat del Cabanyal, així com la reurbanització dels voltants del recinte.

Ir al contenido