El regidor delegat de Comerç i Mercats, Santiago Ballester, recorda que el Mercat Central oferix 84 llocs repartits en les casetes, llotges i baixos de la zona de pescateria

L’Ajuntament de València ha actualitzat el nombre de parades dels mercats municipals que eixiran a subhasta el pròxim 6 de setembre, segons detalla el llistat que ha fet públic el Servici de Comerç i Mercats en la pàgina web municipal.

“El Mercat Central és el que més parades oferix amb un total de 84”, ha recordat el regidor delegat de Comerç i Mercats, Santiago Ballester. Estos llocs estan situats concretament en la zona de pescateria: casetes, llotges i baixos d’1 i 1,3 m. El mercat de Russafa té en l’actualitat 78 llocs vacants, que es repartixen entre els anomenats baixos fila, llotges, zona de pescateria, així com les casetes interiors i exteriors. Gran part dels llocs se subhasten en diferents lots, que agrupen entre dos i sis parades.

El tercer mercat amb major nombre de parades a subhasta és el de Benicalap, amb 46 vacants. Li seguixen els de Castella (38), Natzaret (22), Torrefiel (22), Benimàmet (12), Rojas Clemente (7), Mossén Sorell (4) i Cabanyal (3). Els d’Algirós, amb 8 vacants, i Grau, amb 7, es regixen per unes condicions diferents segons els seus respectius plecs, encara que se subhastaran amb la resta el 6 de setembre.

Tal com indiquen les bases, la presentació de sol·licituds tindrà lloc este dia, entre les 9.00 i les 10.00 hores en les oficines del Servici de Comerç i Mercats, situades en la plaça del Mercat, 6. L’acte de la subhasta s’iniciarà a les 10.30 hores en el Saló de Juntes i no podran concórrer les persones interessades que no arriben a les oficines abans de les 10.00 hores.

 

Requisits per a participar

 

Les persones interessades, físiques i jurídiques, a prendre part en la subhasta hauran de presentar el dia 6 de setembre la documentació que s’indica en els plecs. En cap cas podran participar en la subhasta les entitats sense ànim de lucre com a fundacions, associacions declarades d’utilitat pública i ONGD. Els qui no hagen aportat la documentació necessària i els corresponents certificats de no existència de deutes abans de l’1 de setembre hauran d’aportar-la el dia de la subhasta, perquè si no, no podran concórrer a esta.

A més, les persones licitadores hauran de constituir un depòsit previ de 50 euros, en efectiu, el dia de la subhasta, per cada parada objecte de licitació. Si es tracta d’un lot, hauran de fer depòsit per cadascuna de les parades que els formen.

En els plecs també s’indiquen els requisits per a poder ser titular de parades, les condiciones posteriors a l’adjudicació i la duració de la concessió, que se serà de vint anys, prorrogable fins a vint més, a petició i prèvia comprovació per part de l’Ajuntament que es reunixen els requisits establits en la normativa vigent.

Tota la informació relacionada amb la subhasta de les parades dels mercats municipals es pot consultar en el següent enllaç de la web de l’Ajuntament:

https://www.valencia.es/-/mercats-municipals-de-districte-subhasta-de-parades-6setembre23?redirect=%2Fval%2Fmercats-municipals-de-valencia%2Fsubhasta-de-parades

Ir al contenido