Porten uns dies en els xicotets comerços i ja s’han convertit en un objecte molt sol.licitat. Es tracta de les 50.000 bosses de cartró reciclat que s’han impulsat des de la Regidoria de Comerç arran les reunions de la Comissió Tècnica d’Associacions de Comerciants del Consell Local de Comerç, creada pel regidor Carlos Galiana.

L’objectiu d’este bosses és ajudar a visibilitzar el comerç de barri i de proximitat amb una imatge positiva, propera i moderna. Dissenyades per Estudio Menta, les bosses s’han repartit entre les diferents associacions de comerciants dels barris d’Orriols, Malva-rosa, Patraix, Benimàmet, Centre Històric, Benimaclet, Marítim, Russafa i Benicalap. A més, la regidoria també ha repartit bosses entre tots els mercadets extraordinaris de la ciutat.

Este és el segon any que l’Ajuntament posa en marxa esta iniciativa, que enguany s’ha ampliat a tots els barris de la ciutat. “Ajudar al xicotet comerç de la ciutat és una prioritat molt important per a la Regidoria. Sols cal seure’s a parlar i buscar iniciatives conjuntes entre l’Ajuntament i les diferents associacions”, ha destacat Galiana.

I no és esta l’única iniciativa dirigida al xicotet comerç. El regidor de Comerç ha recordat la convocatòria d’ajudes municipals al comerç de proximitat i als autònoms de la ciutat, amb una dotació econòmica màxima de 3.000 euros per comerç. Un procés que ja es troba en la fase de subsanació i que en breu es resoldrà definitivament.

Ir al contenido