Diumenge que ve 1 de maig és el Dia de la Mare. Esta és una data molt especial que es tradueix en regals i detalls únics per a la persona que et va portar al món.

Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València estem segurs que ningú coneix millor que tu a la teua mare. Coneixes els seus gustos i les seues aficions. No obstant això, si enguany et resulta complicat trobar el regal perfecte, et donem algunes idees. Comencem!

Idees per a regalar el Dia de la Mare

La millor opció per a celebrar esta efemèride és comprar el regal de la teua mare en el comerç local. Res millor que fer costat al xicotet comerç de València.

Regala un ram de flors

Les flors i les plantes sempre són una bona opció per a fer un regal i més per al Dia de la Mare. En les floristeries de València trobaràs tot tipus de flors i plantes per a regalar en aquest dia tan especial. Moltes d’elles fins i tot disposen de servei a domicili.

No t’oblides d’afegir-li una dedicatòria especial!

La joia perfecta

A qui no li agrada que li regalen una joia? Busca la joia perfecta per a la teua mare. Un anell, unes arracades, un collaret o fins i tot un conjunt complet. Això sí, una joia personalitzada, serà igual d’única que la teua mamà.

Endolceix el seu dia amb les seues postres favorites

Visita els nostres forns. Allí trobaràs la major varietat de postres tradicionals. Estes es diferencien de la resta de productes de mercat pel seu mètode d’elaboració, així com per la utilització de productes de proximitat.

Bombes de bany

Acudeix a la teua botiga més pròxima i fes-te amb un kit de bombes de bany. Així li estaràs regalant un moment de desconnexió a ta mare. N’hi ha amb moltes aromes; flor de malva, canyella taronja, llima, maduixa i xocolate, entre altres. A més, tenen diferents formes i textures.

Decantat per aquella que la identifique!

 

Desdejuni amb passeig inclòs

El nostre regal preferit!

No hi ha millor regal que gaudir del matí amb la teua mare. Sorprèn-la! Aneu a desdejunar al seu lloc favorit. Segur que els nostres mercats són un bon escenari per a compartir-lo amb ella. Després sempre podeu anar de passeig pel centre històric de la ciutat de València i gaudir-vos mútuament.

Corre, felicita la teua mare com es mereix!

Ir al contenido